Computer trainingen online

Computers zijn tegenwoordig bijna onmisbaar in het dagelijks leven. Het kan zijn dat u nog niet helemaal bekend bent met computer software. In dat geval is het een goed idee om een online computer training te volgen. Tegenwoordig kunt u veel computer trainingen online vinden en uitvoeren. Een voorbeeld van een bedrijf dat online computer training aanbiedt is Compu Academy. Compu Academy biedt computer trainingen online aan voor bijvoorbeeld software zoals Windows 10, Apple MacOS en Microsoft Office. Met een online computer training kunt u op een makkelijke en snelle manier dit soort software onder de knie krijgen.

Aanbod online computer trainingen

Op het internet kunt u veel informatie vinden over allerlei soorten computer software. Maar heeft u er wel eens over na gedacht om een online computer training te volgen bij Compu Academy? Online computer trainingen van Compu Academy zijn niet zomaar computer trainingen die u online kunt uitvoeren. Door jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van computertraining heeft Compu Academy E-learning modules kunnen ontwikkelen met een individueel karakter. Daardoor kunt u, wanneer het u het beste schikt, beginnen aan een online computer training. Compu Academy heeft online computer trainingen voor onder andere Microsoft Office en Windows 10 met de daarbij horende basisvaardigheden. Maar wij bieden ook een online computer training aan voor Apple MacOS. U kunt wanneer het u uitkomt beginnen aan een computer training online en deze op uw eigen tempo uitvoeren. Onze ontwikkelde leermethode zit vol met informatie over computersoftware. Deze informatie willen wij graag door middel van online computer trainingen aan u overbrengen. De computer trainingen zijn eenvoudig, overzichtelijk, duidelijk en beschikken over realistische opdrachten die op het gebied van moeilijkheidsgraad kunnen worden opgebouwd. U kunt er zelfs voor kiezen om op een hoger moeilijkheidsgraad te beginnen, mocht u al beschikken over een aantal vaardigheden die bij uw online computer training aan bod komen. Alle handelingen worden voorvertoond in de vorm van video’s, om voorbeelden te laten zien van het eindresultaat. Onze online computer trainingen zijn dus niet zomaar trainingen. Het zijn computer trainingen die online uitvoerbaar zijn en door bijna al onze gebruikers te voltooien zijn. Dat maakt een online computer training van Compu Academy ideaal voor iedereen die computer software nog niet volledig beheerst.

Computer trainingen online van Compu Academy

Wanneer u een online computer training van Compu Academy heeft uitgekozen, kunt u deze eenvoudig online aanschaffen. Daarna kunt u de computer training terug vinden op onze website, bij het overzicht van uw account. U kunt bij uw online computer training kiezen voor zowel beginner als gevorderde of een combinatie hiervan. Dan krijgt u eerst een instructievideo te zien. Als u deze instructie video heeft bekeken, kunt u beginnen aan de opdrachten van uw online computer training. De opdrachten zijn realistisch opgebouwd en bevatten voorbeelden van correcte antwoorden. Daarom zijn de online computer trainingen van Compu Academy makkelijk uitvoerbaar. U kunt ook uw voortgang inzien in de online leeromgeving op onze website. Zo kunt u zelf zien welke opdrachten u al heeft afgerond en welke u nog kunt voltooien. Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat u de tijd krijgt om alle online computer trainingen op uw eigen tempo te af te ronden. Daarom krijgen al onze gebruikers een periode van ongeveer 12 maanden om een computer training online te voltooien.

Compu Academy biedt online cursussen en trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en de basis computervaardigheden voor Windows 10 en Apple MacOS.