E-learning

Compu-Academy E-learning introductie

Wat is E-learning

Online opleiden is een vorm van leren waarbij je interactief gebruik maakt van een computer die verbonden is met internet. E-learning staat voor digitaal leren zonder instructeurs. E-learning is een zeer geschikte manier van leren, op je eigen niveau en in je eigen tempo.

Het grote voordeel van onze manier van e-learning is dat het net is of de docent bij u is om u te helpen, d.m.v. video’s.
De opdrachten die u maakt zijn zoveel mogelijk stap voor stap in Jip en Janneke taal geschreven, voor nog meer duidelijkheid is er van elke opdracht ook een voorbeeld gemaakt die u kunt raadplegen.

Als één van de weinig opleidingsinstituten verzorgt Computraining deze cursusmethode online en onderscheidt zich daardoor met:
unieke realistische opdrachten met voorbeeld van het eindresultaat wat uitstekend geschikt is als naslagwerk.

Alle opdrachten worden eerst gedemonstreerd in een video zodat deze duidelijk wordt, en gemakkelijker te maken is.
De video laat zien hoe de volgorde van de opdracht gedaan moet worden.
Deze kan gepauzeerd worden om vervolgens stap voor stap de bijbehorende opdracht uit te voeren.

Waarom Computraining?

De door Computraining ontwikkelde leermethode stelt u in staat om via internet de opdrachten voor een software programma van uw keuze te maken.

U kunt de doelstelling van de opdracht bekijken in het voorbeeld. Dit voorbeeld is gemaakt van het eindresultaat in de opdracht. Door middel van een video krijgt u rustig en stap voor stap uitleg over de volgorde van alle stappen, zodat u de opdrachten gemakkelijk begrijpt.

De opdrachten en bijbehorende voorbeelden kunt u downloaden, zodat u ze als werkboek en naslagwerk kunt bewaren. De video’s kunt u zo vaak bekijken als u wilt en waar nodig pauzeren om de opdrachten in uw eigen tempo te maken.

De voordelen van E-learning

Flexibel leren:             leermateriaal is 24/7 beschikbaar

Tijdsbesparing:          besparing op trainingstijd, reistijd en verblijftijd

Kostenbesparing:      geen reiskosten, geen extra cursusruimte

Consistentie:              de leerstof is voor alle gebruikers gelijk

Gemak:                        (thuis) leren wanneer het ú uit komt

Door praktijkgericht leren gebruikt u de software programma’s beter in de praktijk, dankzij de vele voorbeelden in de opdrachten en modules.

Computraining verzorgt alle opdrachten in de modules desgewenst ook onder begeleiding van instructeurs. Persoonlijk en op maat, met voorbeelden die betrekking hebben op uw bedrijf, in company of op diverse locaties in heel Nederland.

E-learning toch niks voor u?

Computraining verzorgt alle opdrachten ook klassikaal of in privéles. Ook op maat voor uw bedrijf,  in company of op diverse leslocaties in heel Nederland.

Voor meer informatie, klassikale- of In-Company trainingen ga naar Computraining.nl