Computercursus online

Naast mobiele telefoons zijn ook computers tegenwoordig bijna onmisbaar in het dagelijks leven. Het kunnen beheersen van deze vorm van technologie wordt steeds belangrijker. Denk hierbij aan het beheersen van Windows 10, Apple MacOS en Microsoft Office. Mocht u dit soort software nog niet volledig beheersen dan is het een verstandige keuze om één of meerdere van onze online computercursussen bij Compu Academy te volgen. Met een computercursus online kunt u op een snelle en eenvoudige manier dit soort software beter leren kennen.

Aanbod computercursussen

Natuurlijk vindt u online – op het internet – veel informatie over verscheidene soorten computer software. Maar heeft u al eens gedacht aan een online computercursus bij Compu Academy? De cursusmethodes van de computercursussen van Compu academy hebben namelijk een individueel karakter. Daardoor is het altijd mogelijk om meteen van start te gaan met de computercursus naar uw wens. Wij hebben cursussen op het gebied van het Microsoft Office pakket, het besturingssysteem Windows 10 en de daarbij horende basisvaardigheden, en Apple MacOS. U kunt op uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt werken aan de computercursus. Daarnaast zijn onze online computercursussen duidelijk en eenvoudig. Onze ontwikkelde leermethode zit vol met te verkrijgen kennis over computersoftware. Door middel van onze computercursussen online is deze kennis makkelijk te verkrijgen. Compu Academy doet dit door over online computercursussen te beschikken met realistische opdrachten die op het gebied van moeilijkheidsgraad langzaam worden opgebouwd. Daarbij zijn ze eenvoudig beschreven, zodat alle computercursussen door al onze gebruikers te voltooien zijn. Er zijn ook voorbeelden van het eindresultaat: Alle handelingen worden voorvertoond in de vorm van video’s. Onze computercursussen zijn dus niet zomaar online cursussen. Door jarenlange ervaring met het verzorgen van computertraining heeft Compu Academy E-learning modules kunnen ontwikkelen. Deze modules zijn zo samengesteld dat u op elk gewenst moment online met uw computercursus van start kunt gaan en zelfstandig uw vaardigheden op eigen tempo kunt verhogen.

Computercursussen van Compu Academy

De online computercursussen van Compu Academy kunnen eenvoudig online worden aangeschaft. Na de aanschaf kunt u de training vinden op onze website Compu Academy, bij het overzicht van uw eigen account. U kunt bij uw aangeschafte computercursus kiezen voor zowel beginner als gevorderde of een combinatie hiervan. Aan het begin van uw computercursus kunt u een instructievideo bekijken. Daarna kunt u beginnen aan de opdrachten. De opdrachten van de online computercursus zijn realistisch opgebouwd met voorbeelden van correcte antwoorden. Dit zorgt ervoor dat de oefeningen van de computercursus voor u duidelijk en eenvoudig zijn uit te voeren. U kunt uw voortgang van de online computercursussen bijhouden in onze leeromgeving. Zo kunt u zien welke opdrachten u al voltooid heeft. Hoewel de toegangstijd die onze gebruikers krijgen voor onze online computercursussen per cursus verschilt, vinden wij het belangrijk dat u de tijd heeft om alle lessen in uw eigen tempo door te nemen. Daarom geeft Compu Academy haar gebruikers een periode van gemiddeld 12 maanden om een computercursus online af te ronden.

Compu Academy biedt online cursussen en trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint en de basis computervaardigheden voor Windows 10 en Apple MacOS.