In-company Computertraining voor bedrijven

Computers zijn al vele jaren niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, toch brengt vernieuwende technologie ook moeilijkheden met zich mee. De in-company computertraining voor bedrijven helpen bedrijven up-to-date te blijven met vaak gebruikte computersoftware.  Computersoftware wordt namelijk niet voor niets steeds belangrijk. Het vergemakkelijkt, versneld of automatiseert zelfs volledige bedrijfsprocessen. Daarnaast wordt de keuze uit diverse softwareoplossingen elk jaar breder. Toch hebben bijna alle bedrijven enkele populaire opties standaard in gebruik. Zo werken bijna alle bedrijven met Microsoft Office en draaien steeds meer computers op Windows of Mac. Onze trainingen helpen uw team met deze programma’s onder de knie te krijgen, zodat jullie meer tijd kunnen besteden aan wat écht belangrijk is!

Computer training kantoor

Elk bedrijf heeft zijn eigen werkwijzen. Door een computertraining voor bedrijven uit te voeren op kantoor leren werknemers zo efficiënt mogelijk om te gaan met computersystemen en deze zo effectief mogelijk in te zetten. Zo weet u gelijk hoe computersoftware in uw specifieke situatie effectief gebruikt kan worden. Onze computertrainingen hebben namelijk een individueel karakter. Met een duidelijke en eenvoudige leermethode is uw team binnen de kortste keren vol relevante computerkennis. Door duidelijke video’s en relevante opdrachten uit het echte leven leert uw team stapsgewijs omgaan met de computersoftware. Hierdoor is het mogelijk trainingen op elk gewenst moment aan te bieden. Wie zegt daar nou nee tegen?

Onze incompany trainingen

Ons aanbod is compleet aangepast aan de meest populaire software gebruikt in het bedrijfsleven. Zo bieden wij een in-company excel cursus aan, maar ook andere Microsoft Office programma’s en globale Windows en Mac cursussen. Tevens wordt onze incompany computertraining zakelijk op meerdere niveaus aangeboden. Zo is onze incompany excel cursus beschikbaar op basis niveau en op gevorderd niveau. Meer weten over onze verschillende modules? Bekijk dan ons volledig overzicht.

Waarom in-company computertraining van Compu academy

Compu academy bied professionele computertrainingen zakelijk aan. Hierdoor zijn bijvoorbeeld voor onze online Excel training bedrijven de perfecte doelgroep. Dit is mede omdat al onze cursussen zijn opgesplitst in diverse delen, elk met een ander deelonderwerp. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere behoefte een aparte training beschikbaar is. Hierdoor betaalt u nooit te veel! Tevens verzorgen wij al jarenlang professionele computer trainingen bij bedrijven, waardoor wij uitermate ervaren zijn in hetgeen wat we doen. Wij staan voor u klaar!

Contact

Onze professionele in-company trainingen zijn volledig ontworpen om de vraag van cursisten en bedrijven heen. Dit zodat ze daadwerkelijke problemen effectief oplossen en bedrijven naar een hoger niveau tillen! Onze cursussen helpen niet alleen softwarekennis op te frissen, ze helpen u bedrijf effectiever en efficiënter in te delen op softwarematig gebied. Zo kunt u meer tijd besteden aan zaken die écht belangrijk zijn. Komt u er even niet uit? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.