Cursus Word gevorderden

Microsoft Word is één van de meest gebruikte tekstverwerkers ter wereld. Microsoft Word is onderdeel van het Microsoft Office pakket. Het is een behoorlijk uitgebreid programma met veel mogelijkheden. U kunt er niet alleen teksten mee lezen, schrijven, opmaken en uitprinten, maar ook documenten zelf opmaken met allerlei opmaakelementen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. De kans is groot dat u baat heeft bij een online cursus Word. Dit kan eventueel een online cursus Word voor gevorderden zijn bij Compu Academy, mocht u de basis al kennen.

Online Word cursussen

De online Word cursussen van Compu Academy zijn niet zomaar online Word cursussen. Afhankelijk van de kennis waar u behoefte aan heeft, beschikken wij over online Word cursussen voor zowel beginners als gevorderden. U kunt bij Compu Academy bijvoorbeeld een online Word cursus voor gevorderden binnen een week tot enkele maanden afronden. Een online Word cursus heeft net zoals al onze andere online Word cursussen begeleidende video’s en realistische, haalbare en duidelijke opdrachten. Met onze begeleidende video’s heeft u voorbeelden van de eindresultaten van de opdrachten. Wij zijn er zeker van dat alle Word cursussen voor gevorderden door al onze gebruikers kunnen worden behaald. In de leeromgeving op de website van Compu Academy wordt de voortgang bijgehouden. Zo kunt u zelf inzien welke opdrachten u nog kunt maken. Wij vinden het belangrijk dat u een online Word cursus op uw eigen tempo kunt afronden. Daarom krijgen onze gebruikers een periode van ongeveer 12 maanden om een Word cursus af te ronden. De training staat bijna altijd langer open dan u nodig heeft. U kunt na het voltooien van de online Word cursus daarom altijd nog eens rustig terugkijken en deze, indien gewenst, opnieuw uitvoeren. Wanneer u onze online Word cursussen heeft voltooid, kent u Microsoft Word als geen ander.

Inhoud online Cursus Word gevorderden

Tijdens het uitvoeren van onze online cursus Word voor gevorderden leert u over onder andere alle mogelijkheden op het gebied van documenten opmaken, met de hierbij horende opmaakelementen. U leert ook van alles op het gebied van teksten opmaken, schrijven, uitprinten en nog veel meer. Om de gevorderden cursus Word te volgen heeft u enige vooropleiding nodig.
Een online Word cursus geeft u de mogelijkheid om te leren wanneer het u uitkomt én op uw eigen niveau en tempo. Tijdens de Word cursus wordt u goed begeleid door een video waarin opdrachten stap voor stap worden voorgedaan door een leraar. Bij Compu Academy bieden wij u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor videobegeleiding bij uw gevorderden Word cursus.

Verder bieden wij ook nog online cursussen en trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van Microsoft Outlook, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint en de basis computervaardigheden voor Windows 10 en Apple MacOS.