E-learning cursussen

Computers kunnen tegenwoordig bijna niet meer ontbreken in het dagelijks leven. Daarom is het belangrijk om deze vorm van technologie goed te kunnen beheersen. Bij het goed kunnen werken met computers moet u denken aan besturingssystemen zoals macOS van Apple en Windows 10 van Microsoft Windows. Ook programma’s van Microsoft Office staan tegenwoordig op bijna alle computers, klaar voor gebruik. U kunt zich wel voorstellen hoe belangrijk het is om deze software te kunnen beheersen. Gelukkig bestaan er e-learning cursussen. E-learning cursussen zijn cursussen die online kunnen worden uitgevoerd. Compu Academy biedt E-learning cursussen aan voor iedereen die computer software nog niet helemaal onder de knie heeft.

Aanbod E-learning cursussen

E-learning staat voor digitaal leren zonder instructeurs. E-learning is een zeer passende manier van leren wanneer u op uw eigen niveau en tempo kunt leren. Compu Academy biedt verschillende soorten e-learning cursussen aan. Het voordeel van deze e-learning cursussen is dat u het als gebruiker ervaart alsof er wél een docent bij u is om u te helpen. Deze ervaring ontstaat doordat de e-learning cursus beschikt over video’s waar alles stap voor stap wordt uitgelegd. Ook worden er voorbeelden gegeven van het eindresultaat. Alle handelingen worden in de e-learning cursus voorvertoond. Deze e-learning cursussen zijn ontstaan door jarenlange ervaring op het gebied van het verzorgen van computertraining. De modules zijn zo samengesteld dat u op elk gewenst moment zelfstandig met uw e-learning cursus van start kunt gaan. U heeft de mogelijkheid om uw vaardigheden op eigen tempo te verbeteren. Compu Academy is één van de weinige opleidingsinstituten die computertraining online verzorgt. Dat zorgt voor unieke realistische opdrachten met voorbeelden van eindresultaten, geschikt voor naslagwerk. Compu Academy biedt e-learning cursussen aan op het gebied van het Microsoft Office pakket, het besturingssysteem Windows 10 met de daarbij horende basisvaardigheden, en Apple MacOS. Begin aan een e-learning cursus op uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt. Onze e-learning cursussen zijn duidelijk, eenvoudig en zitten vol met kennis over computersoftware dat klaar staat om op laagdrempelige wijze aan u overgedragen te worden. Compu Academy beschikt over e-learning cursussen met realistische opdrachten die op het gebied van moeilijkheidsgraad langzaam worden opgebouwd. Daarbij zijn de e-learning cursussen eenvoudig beschreven, zodat ze voor al onze gebruikers te begrijpen en te voltooien zijn.

E-learning cursussen van Compu Academy

De e-learning cursussen van Compu Academy kunnen online eenvoudig worden aangeschaft. Wanneer u de e-learning cursus heeft aangeschaft, kunt u deze vinden op onze website bij uw eigen account. Aan het begin van uw e-learning cursus krijgt u een video te zien. Deze video laat zien hoe én in welke volgorde de opdrachten kunnen worden uitgevoerd. E-learning is flexibel leren: leer wanneer het u uitkomt. Bespaar uzelf niet alleen reistijd en reiskosten, maar ook verblijftijd. Bij Compu Academy vinden wij het belangrijk dat u alle tijd heeft om de e-learning cursussen in uw eigen tempo te voltooien. Daarom geven wij onze gebruikers een periode van gemiddeld 12 maanden om een e-learning cursus af te ronden.

Compu Academy biedt online cursussen en trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint en de basis computervaardigheden voor Windows 10 en Apple MacOS.