Excel cursus gevorderden

Microsoft Excel is onderdeel van het Microsoft Office pakket en is het meest gebruikte spreadsheetprogramma wereldwijd. Microsoft Excel staat bekend als hét rekenprogramma voor bijvoorbeeld het bijhouden van administratie, meterstanden of hardloopschema’s. Eigenlijk kun je Excel voor alles gebruiken waar rekenwerk voor nodig is, met eventueel mooie grafieken en diagrammen. Het is dan ook niet vreemd dat het volgen van een Excel cursus bij Compu Academy de perfecte manier is om Microsoft Excel beter en vaker te gaan gebruiken.

Online Excel cursussen

Compu Academy biedt online Excel cursussen aan voor beginners en gevorderden. Tijdens onze online Excel cursussen voor gevorderden leert u o.a. hoe u met Excel functies en formules werkt, hoe u teksten kunt verwerken en hoe u de basisinstellingen kunt toepassen. Bij Compu Academy krijgt u niet zomaar een Excel cursus. Onze cursussen kunt u namelijk binnen een week tot enkele maanden afronden, afhankelijk van het tempo waar u zich zelf het meest comfortabel bij voelt. Kies zelf wanneer u aan uw online Excel cursus wilt werken. Onze Online Excel cursussen beschikken ook over begeleidende video’s en duidelijke, realistische en haalbare opdrachten. Bij bijvoorbeeld een Excel cursus voor gevorderden kunt u kiezen voor  begeleidende video’s van de eindresultaten van de opdrachten. Wij vinden het belangrijk dat de gebruikers voldoende de tijd krijgen om de online Excel cursus af te ronden. Daarom krijgen onze gebruikers een periode van circa. 12 maanden om een online cursus af te ronden. Dit geldt ook voor onze overige online Microsoft cursussen, zoals Word, Outlook en Powerpoint. Onze online Excel cursussen zijn opgedeeld in diverse modules. U kunt zelf kiezen welk onderdeel u wilt gaan leren of verbeteren. Wij hebben o.a. de volgende Excel trainingen met videomateriaal online staan:

Inhoud Excel cursussen voor gevorderden

Mocht u al bekend zijn met Microsoft Excel, dan zou u aan een online Excel cursus voor gevorderden kunnen beginnen. Ook bij onze online Excel cursus voor gevorderden kunt u ervoor kiezen om begeleid te worden door middel van een video waar alle opdrachten door een leraar worden behandeld. Op onze website is er een leeromgeving waar u de voortgang van uw online cursus kunt inzien. Bij Compu Academy vinden wij het belangrijk dat u een cursus Excel op uw eigen tempo kunt afronden. Na het voltooien van onze online Excel cursus voor gevorderden zal u een expert zijn op het gebied van Microsoft Excel.

Naast Excel, biedt Compu Academy ook online cursussen en trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Powerpoint en de basis computervaardigheden voor Windows 10 en Apple MacOS.