Outlook cursus online voor gevorderden

Outlook is één van de meest gebruikte e-mailprogramma’s in de wereld. Het e-mailprogramma maakt deel uit van het Microsoft Office pakket. Naast e-mail, bevat Outlook ook mogelijkheden voor het organiseren en plannen van taken en maakt het samenwerken met bijvoorbeeld collega’s eenvoudig. Zo vindt u in Outlook ook een agenda, ondersteuning voor meerdere e-mailaccounts, een groepsplanning en een adresboek met internetsites. Genoeg reden dus om dit programma optimaal te benutten. Heeft u er wel eens aan gedacht om een online Outlook cursus voor gevorderden te volgen?

Outlook cursus online

  • Bij Compu Academy beschikken wij over online Outlook cursussen voor zowel beginners als gevorderden. Onze Outlook cursussen zijn niet zomaar online cursussen. Afhankelijk van de kennis waar u al over beschikt, kunt u een online Outlook cursus voor gevorderden binnen een week tot enkele maanden afronden. Bij online Outlook cursussen van Compu Academy vinden wij het belangrijk dat u alle tijd kunt nemen om bijvoorbeeld een Outlook cursus voor gevorderden af te ronden. Daarom krijgen onze gebruikers bijna altijd een periode van ongeveer 12 maanden om een online cursus af te voltooien. De online Outlook cursus beschikt net zoals alle andere online cursussen over begeleidende video’s van realistische opdrachten. Zo heeft u voorbeelden van het eindresultaat van een opdracht. Daarnaast zijn onze opdrachten eenvoudig beschreven. Zo zijn wij er zeker van dat alle Outlook cursussen door al onze gebruikers voltooid kunnen worden. Omdat de training langer open staat dan u meestal nodig heeft, kunt u later nog eens rustig naar de online Outlook cursus terug kijken en deze eventueel opnieuw uitvoeren. In onze leeromgeving wordt de voortgang van uw online cursus bijgehouden. Heeft u een opdracht afgerond, dan staat er een groen vinkje. Zo weet u waar u aan toe bent.

Inhoud Outlook cursus online voor gevorderden

U heeft geen vooropleiding nodig om de cursus Outlook te kunnen volgen. Een online Outlook cursus geeft u de mogelijkheid om op uw eigen niveau en tempo te leren. Leer wanneer het u uitkomt. Tijdens de Outlook cursus online voor gevorderden wordt u goed begeleid door een video waarin opdrachten stap voor stap worden voorgedaan door een leraar. Zo zijn de opdrachten volledig te begrijpen. De video’s kunt u pauzeren, waardoor u uw opdrachten op eigen tempo kunt maken. Wij bieden ook de mogelijkheid om zelf te kiezen of u wel of geen videobegeleiding wilt bij uw online cursus. Tijdens het uitvoeren van onze Outlook cursus online voor gevorderden leert u over de geavanceerde instellingen van e-mailen, agenda beheer, contacten en de meest voorkomende onderdelen in Outlook. Wanneer u onze online Outlook cursus voor gevorderden heeft afgerond, zult u een expert zijn op het gebied van Outlook.

Verder bieden wij ook nog cursussen en trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Powerpoint en de basis computervaardigheden voor Windows 10 en Apple MacOS.